Llogaritja më e saktë e
Taksat doganore për importin e automjeteve

Zgjidhni cilën automjet jeni i interesuar të merrni një zhdoganim



Hapi tjetër është të bëni një pagesë në internet të kartës së kreditit

Llogaritja e kërkuar do t’ju dërgohet sa më shpejt të jetë e mundur

072 772 121

Telefon: 072 772 121
Mail: info@davackizavozila.mk

Dëshironi të importoni një makinë? Plotësoni formularin dhe është detyra jonë të ju jap informacionet që ju nevojiten

Hap 1

Plotësoni formularin e kërkuar të automjetit

Hap 2

Paguajeni me kartë krediti për shërbimin

Hap 3

Llogaritja do të arrijë në emailin tuaj

Detyrat e importit të automjeteve

Makina dhe kamionë

Zgjidhni tarifat doganore për makina dhe kamionë

Automjetet →

Këtu mund të zbuloni se sa do t’ju kushtonin të regjistroheni tarifat totale të makinave ose kamionëve.

Мotorcycles

Zgjidhni për taksat doganore në motoçikleta

Мotorcycles →

Këtu mund të zbuloni se sa do të kushtonin tarifat e motorëve për tu regjistruar.

TMV Campervan

Zgjidhni për taksat doganore për TMV Campers

Campervan →

Këtu mund të zbuloni se sa do t’ju kushtonte të plotësoni një tarifë të regjistrimit në campervan.