MAKINA

354.00 ден

Nëse jeni të interesuar të zbuloni se sa do të kushtojë për të importuar një lloj të caktuar makine ose kamioni, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë me të gjitha informacionet e nevojshme për të bërë llogaritjen dhe për të paguar 300 denarë me kartë krediti, do të kontaktoheni sa më shpejt që të jetë e mundur , përmes të dhënave tuaja që keni lënë në rregull dhe do t’ju dërgohet një llogaritje e plotë e importit të automjetit të interesit tuaj.

Përshkrim