ВОЗИЛО

354.00 ден

Доколку сакате да дознаете колку ќе Ве чинат давачките за увоз на одреден тип на возило (патничко возило-автомобил, моторцикл, ТМВ, камп приколка и сл.) – ВКУПЕН ИЗНОС НА ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА, се што треба да направите е:

  • Пополнете ги бараните податоци за возилото
  • Извршете електронска уплата на износот од 354 денари

Плаќањето може да се изврши со сите популарни платежни картички во РСМ. Со избирањето на оваа опција привремено Ве насочуваме до безбедносниот сервер на банката, така што деталите за податоците од Вашата картичка се безбедни и со нив работи и располага единствено банката.

  • Пресметката се прави веднаш штом се добие известување за успешна трансакција и истата се доставува на вашата e-mail адреса

Испораката на информацијата се врши на e-mail адресата дадена од страна на Купувачот. Точна e-mail адреса и телефонски број се задолжителни податоци при пополнување на барање за пресметка.  Времето за кое ќе ја добиете бараната информација е утврдено во Условите за користење на нашата услуга. Вообичаено, бараната информација ја добивате за помалку од еден час. Препорачуваме при проверката на вашиот e-mail покрај во фолдерот inbox, нашата порака да ја очекувате и во другите фолдери (spam, trash…) Eднообразната содржина на пораката,  понекогаш е причина таа да биде распоредена во овие фолдери.

Опис за производот