Најточна пресметка на
Царински давачки за увоз на возила

ОДБЕРЕТЕ ВОЗИЛО и пополнете ги бараните податоци



Платете ONLINE
со
платежна картичка

На Вашата e-mail адреса добивате порака со детална пресметка

САКАТЕ ДА УВЕЗЕТЕ ВОЗИЛО?

ПОПОЛНЕТЕ ПОДАТОЦИ ЗА ВОЗИЛОТО И ДОБИЈТЕ ДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ  НА ВАШАТА E-MAIL АДРЕСА

Чекор 1

Пополнете податоци за бараното возило

дознај повеќеТочноста на изготвената информација зависи од точноста и видот на податоците со кои Вие располагате. Податоцитеза возилото кои се неопходни за правење пресметка се означени како задолжителни полиња кои треба да ги пополните.

Чекор 2

Платете за нашата услуга со платежна картичка

дознај повеќеПлаќањето може да се изврши со сите популарни платежни картички во РСМ. Со избирањето на оваа опција привремено Ве насочуваме до безбедносниот сервер на банката, така што деталите за податоците од Вашата картичка се безбедни и со нив работи и располага единствено банката. Ние од банката добиваме известувањедали трансакцијата е успешна/неуспешна. Пресметката се прави веднаш штом се добие известување за успешна трансакција и истата се доставува на вашата e-mail адреса.

Чекор 3

На Вашата e-mail адреса добивате детална пресметка

дознај повеќеИспораката на информацијата се врши на e-mail адресата дадена од страна на Купувачот. Точна e-mail адреса и телефонски број се задолжителни податоци при пополнување на барање за пресметка. Времето за кое ќе ја добиете бараната информација е утврдено во Условите за користење на нашата услуга. Вообичаено, бараната информација ја добивате за помалку од еден час. Препорачуваме при проверката на вашиот e-mail покрај во фолдерот inbox, нашата порака да ја очекувате и во другите фолдери (spam, trash...) Eднообразната содржина на пораката, понекогаш е причина таа да биде распоредена во овие фолдери.

ДАВАЧКИ ЗА УВОЗ НА ВОЗИЛА

АВТОМОБИЛИ И ТОВАРНИ ВОЗИЛА

Одбери за давачки при увоз на автомобили и товарни возила

Возила →

Информирајте се за вкупните давачки при увоз на АВТОМОБИЛИ И ЛЕСНИ ТОВАРНИ ВОЗИЛА (давачки до регистрација)

МОТОРЦИКЛИ

Одбери за давачки при увоз на моторцикли

Моторцикли →

Информирајте се за вкупните давачки при увоз на МОТОРЦИКЛИ (давачки до регистрација)

ТМВ КАМПИНГ – КАМП ПРИКОЛКИ

Одбери за давачки при увоз на ТМВ и КАМП ПРИКОЛКИ

ТМВ/Камп Приколки →

Информирајте се за вкупните давачки при увоз на ТМВ/КАМП ПРИКОЛКИ (давачки до регистрација)